El sexe com a medicina contra l’estrès i la depressió

sexe-i-cervell

En realitat la ciència s’ha encarregat de demostrar que el sexe és una molt bona teràpia per a la salut en múltiples sentits, perquè més enllà de les pròpies experiències de les persones quan es refereix al tipus de sensacions que es perceben després d’una relació sexual, hi ha recerques que així ho confirmen.

Sobre aquest tema treballs científics recents han demostrat que el clímax estimula diverses zones principals del cervell i en aquest sentit es pot veure en el sexe de mrvideospornogratis una possible eina d’ús terapèutic, més que gens pel que fa al tractament de l’estrès i la depressió.

Com influeix el sexe en la salut?

En principi cal recordar que el sexe en la majoria dels casos es dóna com a conseqüència d’un joc d’emocions i de sentiments en la vida d’una persona, amb aquesta simple raó és més que suficient per comprendre que ocasiona una certa relaxació a nivell mental que per descomptat actua en contra l’estrès i la depressió d’una manera pronunciada.

Ara bé, per ser més específics amb aquesta informació, segons la publicació dels especialistes de l’Institut de Neurociencia de la Universitat de Princeton on es va treballar per demostrar els beneficis del sexe en contra de l’estrès, cal pensar en:

  • Alliberament de cortisol – En cas que una persona tingui múltiples experiències sexuals tots els dies durant un lapse de temps d’al voltant de dues setmanes va a garantir que l’alliberament de cortisol es redueixi d’una manera dramàtica, la qual es coneix de forma popular com l’hormona de l’estrès.

  • Neurogénesis – Quan una persona practica amb freqüència el sexe, s’ha identificat que la neurogénsis s’augmenta, en altres paraules la formació de neurones noves, igual que les connexions que s’estableixen entre les cèl·lules nervioses, sense oblidar-se de la reducció del nivell d’ansietat d’una manera pronunciada.

  • Oxitocina – Al moment del clímax les persones van a alliberar aquest compost, sent l’hormona responsable d’incrementar la intensitat de l’orgasme, mentre que les cèl·lules nervioses del cervell van a descarregar el seu contingut elèctric perquè així existeixi una relaxació mental i físic.

  • Endorfinas i serotonines – És beneficiós per a l’home si és en la nit perquè s’alliberen aquestes substàncies en el cos, la qual cosa implica una inducció a un estat de relaxació i de somni, així que l’estrès i la tensió es redueixen.

  • Pressió arterial – Si una persones sosté al voltant de tres relacions sexuals per setmana, la pressió sistólica es redueix, així que és bastant convenient para quan es vol actuar sobre la pressió arterial.

Comments are closed